Betalingen

Wij accepteren verschillende veilige betaalmethoden

bank

BANKOVERSCHRIJVING

Zodra het afrekenen is voltooid, ziet u de bestelbevestigingspagina met IBAN (International Bank Account Number) en BIC (SWIFT) code. U ontvangt tevens een bevestigingsmail met de gegevens die nodig zijn om de overboeking uit te voeren. Vermeld als reden van betaling uw ordernummer.
paypal

PAYPAL

Wij accepteren ook betalingen via PayPal, een veelgebruikte en veilige online betaalmethode. Selecteer de PayPal-optie tijdens het afrekenproces en u wordt doorgestuurd naar de PayPal-site om uw betaling af te ronden. Als u een PayPal-account heeft, logt u direct in en kunt u de betaling uitvoeren. Als u geen PayPal-account heeft, heeft u nog steeds de mogelijkheid om via PayPal met uw creditcard te betalen.

Zodra de betaling is bevestigd, wordt uw bestelling verwerkt.

Het bij de bestelling ingevoerde afleveradres moet noodzakelijkerwijs overeenkomen met het verzendadres op Paypal; Anders is levering niet mogelijk.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay is een veelgebruikt mobiel betaalplatform in China en wordt beheerd door de Alibaba Group.

Om Alipay te gebruiken, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Tijdens het afrekenproces op onze site selecteert u Alipay als uw betaalmethode. U wordt doorgestuurd naar een beveiligde Alipay-betaalpagina.
  2. Volg de instructies op de Alipay-afrekenpagina om uw betaling te verifiëren. Zij kunnen u vragen een bevestigingscode in te voeren of verdere details te verstrekken om de transactie te voltooien.
  3. Nadat u uw betaling op Alipay heeft bevestigd, wordt u doorgestuurd naar onze website, waar u een orderbevestiging en betalingsgegevens ontvangt.
wechat

WeChat

WeChat Pay is een mobiel betaalsysteem ontwikkeld door Tencent, het bedrijf achter de berichtenapp WeChat.

Met WeChat Pay kunnen klanten snel en gemakkelijk betalingen doen via hun WeChat-accounts.

Om WeChat Pay te gebruiken, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Selecteer tijdens het afrekenproces WeChat Pay als betaalmethode; U ontvangt een unieke QR-code die het te betalen bedrag weergeeft.
  2. Zodra u de WeChat-app op uw mobiele apparaat opent, moet u de QR-code scannen via de ingebouwde scanfunctie en de betaling bevestigen door uw authenticatiemethode in te voeren (bijvoorbeeld een pincode of vingerafdruk).
  3. Zodra de transactie is bevestigd en na de overdracht van het geld, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden volgens de algemene voorwaarden.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top